Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Periuță de dinți pt. albire, Nordics, bambus și cărbune Binchotan, pt. adulți

Mai Multe Vizualizări

Periuță de dinți pt. albire, Nordics, bambus și cărbune Binchotan, pt. adulți

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Periuța de dinți pentru adulți Nordics este o alternativă ecologică la periuțele de dinți din plastic, care nu se biodegradează și ajung să polueze natura timp de sute de ani.

24,99 RON

Detalii

Periutele de dinti Nordics sunt realizate din bambus. Fiecare material folosit la realizarea periutelor este de origine 100% naturala, din bambus Moso (Phyllostachys edulis).

Nordics a ales acest tip de bambus, deoarece nu este comestibil pentru ursii panda, o specie pe cale de disparitie si astfel nu se atenteaza la viata si siguranta acestora.

Periuta de dinti are perii moi si ascutiti, care curata usor rezidurile aflate in spatiile dintre dinti fara sa afecteze smaltul.

Perii de culoare neagra sunt procesati cu carbune Binchotan care ajuta la albirea dintilor.

Carbunele activ binchotan a fost folosit inca din secolul al XVII-lea in Japonia pentru filtrarea apei potabile, fiindca acesta reduce nivelul de clor, mineralizeaza apa si regleaza pH-ul. Este complet sigur si inofensiv, in comparatie cu peroxidul de hidrogen agresiv si nu are nici un impact negativ asupra smaltului dintilor.

Periuta actionaza prin indepartarea „depozitelor” acumulate pe dinti si previne aparitia tartrului.

Manerul este tratat termic, deci este rezistent la apa. Perii sunt realizati dintr-un nailon reciclat, de calitate superioara, care se descompune de 20 de ori mai repede decat orice element din poliester obisnuit.

Nordics foloseste perii de nailon si nu peri din par natural pentru ca acesta din urma, retine mult mai multe bacterii periculoase pentru igiena orala. 

Se recomanda schimbarea periutei de dinti o data la 2-3 luni sau dupa orice raceala.Periuța de dinți pentru adulți Nordics este o alternativă ecologică la periuțele de dinți din plastic, care nu se biodegradează și ajung să polueze natura timp de sute de ani.

Mânerul este realizat din bambus moso, singurul tip de bambus pe care urșii Panda, pe cale de dispariție, nu îl mănâncă. Mânerul este tratat termic, deci este rezistent la apă.

Perii sunt realizați dintr-un nailon reciclat, de calitate superioară, care se descompune în natură semnificativ mai repede decât celelalte tipuri de plastic (în cca. 30-40 de ani, față de 400-500 de ani o periuță normală).

Ambalajul este compus 100% din carton reciclat.

Se recomandă schimbarea periuței de dinți o dată la 2-3 luni sau după orice raceală. 

Variante la alegere: pentru adulți cu perii galbeni, albaștri sau cu efect de albire; pentru copii cu perii roz sau albaștri

Informații Suplimentare

Producător Nordics
Efect Nu
Prezentare Nu

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Periuță de dinți pt. albire, Nordics, bambus și cărbune Binchotan, pt. adulți

Alții au cumpărat și acestea