Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Șervețele umede pentru igienă intimă-Natracare

Mai Multe Vizualizări

Șervețele umede pentru igienă intimă-Natracare

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Șervețele umede Natracare sunt făcute din bumbac organic și au un ambalaj resigilabil practic, usor de purtat in geantă.
16,99 RON

Detalii

Igienic. Delicat. Ușor de folosit.

Pentru igienă intimă și prospețime zilnică, șervețelele umede Natracare din bumbac organic, îmbogățite cu gălbenele și lichen islandic sunt delicate și ușor de folosit în timpul menstruației sau când călătoresti.

Pentru fiecare ciclu lunar este recomandat alegerea produselor din bumbac organic, reducând astfel expunerea față de reziduurile din pesticide și îngrășăminte care se folosesc pe culturile de bumbac.

Ambalaj resigilabil practic, ușor de purtat în geantă.De peste 15 ani, Natracare este marca de încredere a femeilor care văd sensul alegerii naturale a tampoanelor și absorbantelor pentru menstruație.

Produsele Natracare sunt certificate de către SOIL ASSOCIATION pentru faptul că folosesc bumbac cultivat organic. 

Logo Soil Association


Ingrediente: aqua, glycerin, rosa gallica (rose) flower extract (organic rose extract), rosa damascena (rose) flower oil (organic rose oil), chamomilla recutita (matricaria) flower extract (organic chamomile), calendula officinalis flower extract (organic calendula), sodium chloride, polyglyceryl-10-laurate, levulinic acid, sodium  levulinate, potassium sorbate, sodium phytate, maltodextrin, citric acid, sodium benzoate.

Informații Suplimentare

Producător Natracare

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Șervețele umede pentru igienă intimă-Natracare