Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Protej-slip breathable/ mini- Natracare - 30 buc

Mai Multe Vizualizări

Protej-slip Natracare breathable/ mini 30 buc

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Protej-slipurile Natracare sunt pentru tine, dacă îți dorești o extra protecție în anumite zile și nu vrei să te jeneze plasticul toată ziua. Sunt compuse din materiale naturale, biodegradabile și straturi supermoale de bumbac - sănătoase atât pentru tine, cât și pentru natură

14,99 RON

Detalii

Natural. Biodegradabil. Fără ingrediente sintetice.

- nu conțin clor (înălbirea cu ajutorul clorului generează un produs secundar numit dioxină care are un efect extrem de nociv asupra organismului, deoarece este o substanță cancerigenă)

- nu sunt testate pe animale

- sunt biodegradabile (în proporție de 95% până la 100%)

- nu conțin materiale plastice, substanțe super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.

 

CE ESTE IAF ȘI CUM NE PUTEM PROTEJA?

IAF (Infecția Alergică la Femei) este o afecțiune persistentă care nu răspunde la tratamentele convenționale pentru candidoză. Simptomele pot fi similare celor ale candidozei, dar spre deosebire de aceasta, nu este o infecție fungică. Simptomele pot fi: arsuri, usturimi, mâncărimi, scurgeri albe. Ea este generată de o reacție, deseori datorată contactului pielii cu materiale sintetice sau cu chimicalele aflate în majoritatea produselor pt. igiena intimă obișnuite. Aceste simptome pot fi ameliorate și, pe termen lung, rezolvate prin folosirea exclusivă a produselor pt. igiena intimă, gen Natracare.

NATRACARE NU FOLOSEȘTE POLIACRILAT DEOARECE:

Absorbantele, protej-slipurile, tampoanele interne și scutecele de copii, conventionale, precum și câteva mărci "așa zise naturale", folosesc poliacrilat pentru a crește capacitatea de absorbție a produselor lor.

Materialele super absorbante sunt împrăștiate într-un strat moale sau sunt încorporate într-un strat air-laid comprimat care conține fibră moale, latex, adezivi acrilici și alte tipuri de adezivi.

În afară de aspectele privind impactul asupra mediului, s-au realizat studii care indică faptul că vaporii eliberați de particulele saturate din poliacrilat super absorbant cauzează iritarea pielii, iar în cazul bebelușilor pot contribui la declanșarea astmului.

Natracare NU folosește poliacrilat, ci un material biodegradabil și non alergic fabricat din amidon.


De peste 15 ani, Natracare este marca de încredere a femeilor care văd sensul alegerii naturale a tampoanelor și absorbantelor pentru menstruație. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine să alegem produse din bumbac organic, reducând astfel expunerea față de reziduurile din pesticide și îngrășăminte care se folosesc pe culturile de bumbac.

Produsele Natracare sunt certificate ORGANIC SOIL ASSOCIATION.

De ce Natracare nu folosește mai mult adeziv pentru produsele sale
 
Tipul de adeziv folosit pentru produsele Natracare este același tip de adeziv livrat către majoritatea companiilor de absorbante. Din păcate, aceste corporații au brevetat lungimea, lățimea și numărul de benzi adezive, astfel încât am fost nevoiți să găsim artificii pentru a nu încălca aceste patente. De asemenea, adezivul este partea cea mai puțin prietenoasă cu mediul, de aceea folosim stricul necesar pentru a păstra un raport optim între stabilitatea produsului și biodegradabilitatea sa. 
 
Datorită faptului că folosim celuloză naturală în loc de plastic, există o marjă de eroare foarte fină pentru temperatura la care adezivul este aderent la material. Prea fierbinte, și produsul devine foarte lipicios, prea rece, iar acesta nu se va lipi. În cazul în care vă regăsiți în această situație, încălzirea absorbantului între palme va încălzi adezivul suficient încât să adere eficient la materialul textil. Pentu rezultate optime, lenjeria intimă din bumbac este de preferat celei sintetice.

Informații Suplimentare

Producător Natracare

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Protej-slip Natracare breathable/ mini 30 buc