Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Șampon solid cu Ricin și Argilă Rhassoul

Mai Multe Vizualizări

Șampon solid cu Ricin și Argilă Rhassoul - Sabio - 130g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Șamponul natural cu argilă Rhassoul va trata eficient părul uscat și deteriorat, oferind hidratare în profunzime, protecție împotriva mătreții și o strălucire sănătoasă, fiind recomandat și pentru stoparea căderii parului.
34,00 RON

Detalii

Acest șampon natural solid va fortifica firul de păr grație uleiurilor vegetale folosite în manufacturarea sa: ulei de măsline, ulei de argan, ulei de palmier, dar și datorită untului de Shea, laptelui de cocos și argilei Rhassoul. Uleiurile esenţiale de lavandă, salvie şi Ylang-Ylang din compozitia sa, vor lăsa părul plăcut parfumat după spălare.


Ambalare și păstrare

• Tăiată şi ambalată manual, fiecare bucată de şampon solid este unică, având nuanţe şi forme cu uşoare diferenţe de la o bucată la alta;

• perioada de valabilitate este de 2 ani de la data manufacturării.

Mod de administrare şi recomandări

Pasul 1: Şamponarea  - aplică şamponul solid pe părul bine umezit cu apă caldă. Masează bine părul şi scalpul, distribuind cât mai uniform spuma obţinută, astfel încât şamponul să poată acţiona asupra tuturor firelor de păr şi asupra scalpului pentru curăţarea acestora de impurităţi şi pentru îndepărtarea excesului de sebum. Poți repeta operaţiunea de 2 sau de 3 ori, după necesitate.

Pasul 2: Clătirea -  după şamponare, clătește părul cu apă la început, apoi cu o soluţie apoasă de oţet de mere, în proporţie de 1:10 (o parte oţet la 10 părţi apă), pentru îndepărtarea sărurilor insolubile care s-au format pe firele de păr la contactul cu şamponul solid şi cu apa dură folosită la spălare. Poți repeta procedeul de 2-3 ori, până când părul capătă supleţe, fiind bine limpezit. Mirosul de oţet de mere va dispărea după uscarea părului.

După clătire poți aplica un balsam blând!

Atenţie! În funcţie de tipul de păr pe care îl ai şi de gradul de duritate a apei din oraşul în care locuiești, este posibil ca părul să aibă nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a se obişnui cu şamponul solid. Cu răbdare şi înţelepciune, îți poţi ajuta părul să treacă de această perioadă de acomodare, oferindu-ți, ca recompensă, frumuseţea, strălucirea şi sănătatea sa!

Sfaturi pentru îngrijirea părului

  • Nu spăla părul cu apă fierbinte, fiindcă îl usucă, pierzându-şi strălucirea;
  • Pentru a usca părul, evită folosirea foehnului, iar dacă trebuie neaparat să îl folosești, jetul de aer să fie călduţ şi nu fierbinte, iar distanţa între foehn şi păr să fie de aproximativ 30 cm.
  • Recomandăm ca, după folosire,  şamponul solid să fie păstrat într-un loc uscat, întrucât glicerina (produs secundar în procesul de saponificare) are calitatea de a absorbi cu uşurinţă apa.


Şamponul solid cu Ulei de Ricin si Argilă Rhassoul este manufacturat din ingrediente 100% naturale, bioactive şi organice, certificate de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul Ecocert, conține numai uleiuri şi unturi vegetale pure, bogate în glicerină naturală şi uleiuri esenţiale de înaltă calitate, care potenţează acţiunea ingredientelor de bază.

Acest şampon solid este produs în tranşe mici, prin tehnica saponificării la rece, un proces lent prin care proprietăţile active ale ingredientelor sunt păstrate şi potenţate, oferind o întreţinere eficientă şi de durată a pielii.

Maturarea şamponului solid durează 6 săptămâni, timp în care reacţiile de saponificare sunt 100% complete. Acest proces este unul controlat, şamponul solid fiind păstrat în condiţii optime de temperatură şi umiditate. Tot acum se evaporă o parte din apa din compoziţie, scade pH-ul, devenind ideal pentru a fi utilizat!

Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

lapte de cocos, sodium cocoate, sodium palmate, sodium olivate, sodium castorate/uleiuri vegetale saponificate de măsline, cocos, palmier, ricin, argania spinosa kernel oil/ulei de argan, glycerin/glicerină, butyrospermum parkii butter/unt de Shea, Rhasso

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Curățare, Fortifiere, Hidratare
Recomandat și pentru Nu
Producător Sabio Cosmetics
Prezentare 130 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Șampon solid cu Ricin și Argilă Rhassoul - Sabio - 130g