Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Șampon lichid pt. păr uscat  - Sabio - 236ml

Mai Multe Vizualizări

Șampon lichid pentru păr uscat, deteriorat - Sabio

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Şampon lichid natural, pentru părul uscat şi deteriorat,  bogat în ulei de ricin, vitamina E, lanolină şi glicerină hidratantă, hrănitor, revitalizant şi regenerant.

28,00 RON

Detalii

Formulă blândă, parfumată plăcut în mod natural, numai cu uleiuri esenţiale.

Mod de administrare şi recomandări

Pasul 1: Şamponarea : Aplică o cantitate suficientă de şampon pe părul bine umezit cu apă caldă. Masează bine părul şi scalpul, distribuind cât mai uniform spuma obţinută, astfel încât şamponul să poată acţiona asupra tuturor firelor de păr şi asupra scalpului pentru curăţarea acestora de impurităţi şi pentru îndepărtarea excesului de sebum. Repetă operaţiunea dacă necesar.

Pasul 2: Clătirea : După şamponare, clătește părul cu apă la început, apoi poți aplica un balsam condiţionator și clăti temeinic, până când părul capătă supleţe, fiind bine limpezit. Sau după clătire, poți aplica un balsam natural leave-in.

ATENTIE! A nu se înghiţi. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiţi din abundenţă cu apă curată.

Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

aqua/apă, potassium cocoate, potassium apricot kernelate, potassium ricinoleate /ulei vegetal saponificat de cocos, sâmburi de caise, ricin, citric acid/acid citric, lanolin/lanolină anhidră, lavandula angustifolia oil /ulei esenţial de lavandă.

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Curățare, Hidratare, Hrănire, Regenerare, Revitalizare
Recomandat și pentru Nu
Producător Sabio Cosmetics

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Șampon lichid pentru păr uscat, deteriorat - Sabio