Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Șampon lichid pt. păr normal 236ml

Mai Multe Vizualizări

Șampon lichid pentru păr normal - Sabio

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Şampon lichid natural pentru păr normal, cu ricin, cocos şi jojoba, bogat în substanţe nutritive, revitalizante şi regenerante.

28,00 RON

* Câmpuri obligatorii

28,00 RON

Detalii

Formulă blândă, parfumată plăcut în mod natural, numai cu uleiuri esenţiale.

Mod de administrare şi recomandări

Pasul 1: Şamponarea : Aplică o cantitate suficientă de şampon pe părul bine umezit cu apă caldă. Masează bine părul şi scalpul, distribuind cât mai uniform spuma obţinută, astfel încât şamponul să poată acţiona asupra tuturor firelor de păr şi asupra scalpului pentru curăţarea acestora de impurităţi şi pentru îndepărtarea excesului de sebum. Repetă operaţiunea dacă necesar.

Pasul 2: Clătirea : După şamponare, clătește părul cu apă la început, apoi poți aplica un balsam condiţionator și clăti temeinic, până când părul capătă supleţe, fiind bine limpezit. Sau după clătire, poți aplica un balsam natural leave-in.

ATENTIE! A nu se înghiţi. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiţi din abundenţă cu apă curată.

Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

aqua/apă, potassium cocoate, potassium olivate, potassium ricinoleate/uleiuri vegetale saponificate cocos, măsline, ricin, simmondsia chinensis seed oil/ulei de jojoba, citric acid/acid citric, lavandula angustifolia oil, citrus aurantium amara oil, citru

Informații Suplimentare

Tipul de ten Nu
Efect Curățare, Hidratare, Hrănire, Regenerare, Revitalizare
Recomandat și pentru Nu
Producător Sabio Cosmetics

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Șampon lichid pentru păr normal - Sabio