Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Săpun facial - Cărbune activ și Minerale Marine

Mai Multe Vizualizări

Săpun facial natural – Cărbune activ și Minerale marine - 130 g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Săpunul natural facial Sabio cu Cărbune activ și Minerale marine oferă numeroase beneficii tenului acneic sau gras: curăță porii în profunzime, purifică și calmează. Cărbunele activ din acest săpun natural este deosebit de eficient în eliminarea punctelor negre, astfel încât tenul să fie mai curat și mai luminos.
29,99 RON

Detalii

Săpunul cu Cărbune Activ și Minerale Marine este excelent pentru curățarea în profunzime a tenului, fiind în același timp un tratament delicat al tenului acneic, gras și mixt. Este potrivit și pentru tenul bărbaților, care este de obicei mai gras.

 

Formulat în aşa fel încât să producă o spumă bogată şi cremoasă, acest săpun facial curăţă în profunzime pielea de impurităţi, îndepărtând delicat particulele, surplusul de sebum, deblocând porii, având un rol activ în reducerea acneii, a coşurilor și punctelor negre, recompensând tenul cu un aspect curat, neted, luminos, lăsând pielea să respire eficient și păstrând în acelaşi timp un nivel optim de hidratare a tenului.

- Cărbunele activ are o putere mare de absorbţie și neutralizare a toxinelor şi impurităţilor, reglând excesul de sebum. 

- Mineralele marine au proprietăţi hrănitoare și hidratante

- Untul de cacao și untul de shea (bogate în vitamina E) oferă săpunului puterea de a stimula și sintetiza colagenul, prevenind apariția ridurilor fine.

- Uleiul de ricin vine să întărească acțiunea de hidratare, purifiere şi cicatrizare,

- Uleiurile esenţiale de tea tree, eucalipt şi melissă potențează efectele cărbunelui activ pătrunzând până în straturile cele mai profunde ale pielii, având o acțiune de tonifiere și revitalizare profundă.

 

Acest săpun este manufacturat în tranşe mici, prin tehnica saponificării la rece, numai din uleiuri vegetale pure, bogate în glicerină naturală şi uleiuri esenţiale de înaltă calitate, care potenţează acţiunea ingredientelor de bază. După fabricare, săpunul este lăsat la maturat timp de 6 săptămâni, săpunul devenind ideal pentru a fi utilizat.
 
Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.

Recomandări

Păstrati săpunul într-o savonieră care să permită scurgerea apei, în aşa fel încât să-şi păstreze textura solidă, pentru a vă putea bucura de el o perioadă cât mai lungă de timp.

aqua/apă, sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate, sodium cocoa butterate, sodium castorate/uleiuri şi unturi vegetale saponificate de măsline, cocos, palmier, cacao, ricin, butyrospermum parkii butter/unt de Shea, persea gratissima oil/ ulei de avocado, helianthus annuus seed oil/ulei de floarea soarelui, vitis vinifera seed oil/ulei de sâmburi de struguri, glycerin/glicerină, carbo activatus/cărbune activ, minerale marine, montmorillonite/argilă albă, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil, melissa officinalis leaf oil /uleiuri esenţiale de tea tree, eucalipt şi melissă.

Informații Suplimentare

Tipul de ten gras – acneic
Efect Calmare, Cicatrizant, Curățare, Hidratare, Producere colagen, Reglare sebum, Tonifiere
Recomandat și pentru Bărbați
Producător Sabio Cosmetics
Prezentare 130 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Săpun facial natural – Cărbune activ și Minerale marine - 130 g