Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Săpun facial - Ovăz și Gălbenele

Mai Multe Vizualizări

Săpun facial natural – Ovăz și Gălbenele - 130 g

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Oferă o acțiune delicată de curățare în profunzime, îndepărtând impuritățile și sebumul, tenul se bucură de o detoxifiere evidentă și o calmare a iritațiilor și a sensibilităților pielii, conferind în același timp o senzație de prospețime și revigorare, dar și de catifelare și hidratare.
29,99 RON

Detalii

Săpunul facial cu Ovăz & Gălbenele poate fi utilizat cu succes de toate tipurile de ten, inclusiv de cele sensibile, iritate sau terne, fiind blând şi uşor.

Formulat în aşa fel încât să producă o spumă bogată şi cremoasă, acest săpun facial beneficiază de o combinație de ingrediente specială pentru că îmbină proprietățile mai multor ingrediente: 

- exfoliere delicată oferite de minunatul ovăz măcinat,

- calitățile  antibacteriene, antifungice și antioxidante ale extractului de gălbenele,

- proprietăți hrănitoare, antiage și de stimulare a sintezei de colagen ale untului de Shea și untului de cacao, bogate în vitamina E.

 

Acest săpun este manufacturat în tranşe mici, prin tehnica saponificării la rece, numai din uleiuri vegetale pure, bogate în glicerină naturală şi uleiuri esenţiale de înaltă calitate, care potenţează acţiunea ingredientelor de bază. Dupa fabricare, sapunul este lasat la maturat timp de 6 saptamani, săpunul devenind ideal pentru a fi utilizat.
 
Produsul a fost testat dermatologic şi notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiază de analize fizico-chimice şi microbiologice acordate de Laborex 2000, laborator autorizat de către Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi acreditat de către RENAR (Asociaţia Naţională de Acreditare din Romania) în conformitate cu SR EN 17025.
 

Recomandări :

Păstrează săpunul într-o savonieră care să permită scurgerea apei, în aşa fel încât să-şi păstreze textura solidă, pentru a te putea bucura de el o perioadă cât mai lungă de timp!

Folosind săpunul zilnic, tenul va deveni suplu, hidratat, natural şi proaspăt !


sodium olivate, aqua/apă, sodium cocoate, sodium castorate, sodium grapeseedate, sodium cocoa butterate/uleiuri şi unturi vegetale saponificate de măsline, cocos, ricin, sâmburi de struguri, cacao, persea gratissima oil/ ulei de avocado, oryza sativa bran oil/ulei de orez, butyrospermum parkii butter/unt de Shea, calendula officinalis extract/extract de gălbenele, glycerin/glicerină, avena sativa/ovăz, montmorillonite/argilă verde, citrus sinensis essential oil, melissa officinalis leaf oil /uleiuri esenţiale de portocale şi melissă.

Informații Suplimentare

Tipul de ten toate
Efect Anti-age, Antibacterian, Calmare, Catifelare, Curățare, Hidratare, Producere colagen, Prospețime
Recomandat și pentru Nu
Producător Sabio Cosmetics
Prezentare 130 g

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Săpun facial natural – Ovăz și Gălbenele - 130 g