Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Livrare cumulată (Comenzi de grup)

Pentru a reduce costurile cu transportul, poți comanda împreună cu vecinii, prietenii, colegii de la locul de muncă etc. și astfel să împărțiți valoarea transportului – sau s-o eliminați complet dacă atingeți valoarea de 75 RON împreună

Procedura este foarte simplă: fiecare cumpărător plasează comanda înregistrându-se cu datele proprii, iar la finalizarea comenzii se trece aceeași adresă de livrare și în câmpul de observații se introduce mențiunea ”comandă de grup – X bucăți” (X însemnând numărul total de comenzi individuale care vor fi incluse în comanda de grup). Noi vom cumula astfel comenzile, le vom trimite într-un singur colet, dar fiecare comandă individuală va avea factura separată.

Important: pentru a evita problemele cu acest tip de comandă, este obligatoriu ca adresa de livrare introdusă să fie aceeași pentru fiecare comandă individuală, iar la observații să fie trecută mențiunea de mai sus. Numărul total de comenzi individuale ne este necesar, deoarece comenzile nu vor sosi toate în același timp, iar noi trebuie să știm dacă așteptăm încă sau putem expedia coletul.