Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Parfumul floral maschează toxine letale! - Adevărul despre detergenții tăi

 

Pericolul din detergenti

Când mă duc la cumpărături într-un supermarket, de fiecare dată mă bucur că pot să ocolesc raionul de detergenți, fiindcă nu mai folosesc nici un produs de acolo. Nu pot să petrec nici un minut printre rândurile pline de chimicale, mirosul lor mă deranjează enorm. De ce? Fiindcă toți detergenții convenționali din comerț (chiar și cei „sensitive” sau „hiperalergen”) conțin o sumedenie de ingrediente nocive pentru om și natură, precum parfumuri sintetice, care umplu aerul cu neurotoxine.

Cum să alegi cadoul potrivit?

Cadoul perfectCrăciunul este deja foarte aproape, iar mulți dintre noi aleargă încă în căutarea cadourilor perfecte pentru rude și prieteni. Ce își doresc? De ce au nevoie? Ce aș putea să le cumpăr? Putem petrece ore în șir în magazine sau pe paginile de internet, până când găsim răspunsurile la aceste întrebări. Există un alt mod de a alege cadoul perfect, însă acest lucru presupune abordarea acestei teme dintr-un alt unghi.

Odorizanți naturali

 Cu ce poți înlocui ingredientele nocive din odorizanții din comerț, pentru a te putea bucura de parfumuri naturale în casă: poți de exemplu să manufacturezi cu ajutorul citricelor, plantelor aromatice, condimentelor și/sau uleiurilor esențiale vaporizator parfumat sau spray odorizant pe bază alcoolică

8 detergenți inutili

 Când intrăm într-un supermarket, la raioanele de detergenți ne primește o diversitate uriașă în ceea ce privește produsele pentru curățenie. 99% dintre aceste produse sunt nocive pentru sănătate și pentru mediu. În acest articol îți prezint, care sunt acei detergenți, care pe lângă faptul că sunt nocivi, sunt și complet inutili, iar folosirea lor nu îți oferă nici un beneficiu. Aceștia sunt complet omisibili sau înlocuibili cu alternative simple și ieftine: 

Articolele de la 1 la 5 dintr-un total de 24

pe pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5