Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Imagineză-ți

fetita in naturaImaginează-ți o lume, în care respiri aer curat. Imaginează-ți o lume, în care ești sănătos fizic și psihic. Imaginează-ți o lume, în care nu există furtuni severe, temperaturi extreme, inundații și alunecări de teren. O lume, în care poți bea liniștit apă dintr-un pârâu. O lume, în care pădurile trăiesc după regulile naturii, iar tu te poți bucura de plimbări în natură, fără să întâlnești deșeuri peste tot.

Detergent din castane

Castane sălbatice

   Îmi place să mă plimb toamna în parc și să strâng castane împreună cu copiii. Anul acesta însă mi-am propus să încerc spălarea cu ele! 

Comoditatea și mediul

Văzând, ce se întâmplă în viața de zi cu zi atât la noi în România, cât și în alte țări, îmi dau seama, că în ceea ce privește poluarea mediului și acumularea deșeurilor, comoditatea noastră joacă un rol important.

Parfumul floral maschează toxine letale! - Adevărul despre detergenții tăi

 

Pericolul din detergenti

Când mă duc la cumpărături într-un supermarket, de fiecare dată mă bucur că pot să ocolesc raionul de detergenți, fiindcă nu mai folosesc nici un produs de acolo. Nu pot să petrec nici un minut printre rândurile pline de chimicale, mirosul lor mă deranjează enorm. De ce? Fiindcă toți detergenții convenționali din comerț (chiar și cei „sensitive” sau „hiperalergen”) conțin o sumedenie de ingrediente nocive pentru om și natură, precum parfumuri sintetice, care umplu aerul cu neurotoxine.

Articolele de la 1 la 5 dintr-un total de 26

pe pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6