Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Creioane cerate ökoNORM nawaro, 6 culori, din materiale naturale

Mai Multe Vizualizări

Creioane cerate ökoNORM nawaro, 6 culori, din materiale naturale

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs

Având culori strălucitoare și fiind fabricate din materii prime naturale, creioanele cerate ÖkoNorm sunt deosebite și absolut convingătoare. Culorile sunt atât de puternice, încât au efect foarte bun chiar și pe hârtie reciclată. Creioane colorate sunt perfecte pentru mici artiști creativi!
23,99 RON

Detalii

Cu ajutorul creioanelor ÖkoNorm pot fi realizate mici opere de artă! Au o formă subțire, de aceea sunt ideale mai ales pentru copii mai mari, dar pot fi utilizate și de către copii sub trei ani, cu supravegherea unui adult. Sunt potrivite pentru diferite suprafețe.

Nawaro înseamnă materii prime regenerabile, naturale, deoarece din astfel de materiale sunt compuse creioanele. Conțin 25% ceară de albine, iar culorile au un grad mare de acoperire.

Creioanele sunt realizate din materii prime regenerabile și naturale. Lungimea lor este 8 cm. Un pachet conține 6 bucăți, în următoarele culori: roșu, galben, verde, albastru, maro și negru.

Atenție: Nu este potrivit pentru copii sub trei ani fără supravegherea unui adult, din cauza pieselor mici care pot fi ingerate.

Ingrediente: ceară de albine, ceară vegetală, uleiuri și stearină, lanolină (grăsime din lână), caolin, cretă, pigmenți organici

Informații Suplimentare

Producător Memo
Liniatură Nu
Mărime Nu
Prezentare Nu
Certificare Spiel Gut

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Creioane cerate ökoNORM nawaro, 6 culori, din materiale naturale