Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Bila de spalare ecologica Ecobola - Irisana

Mai Multe Vizualizări

Bila de spălare ecologică Ecobola - Irisana

Spălare ecologică, eficientă, economică! Pare de necrezut, dar bila de spălare cu ceramică poate înlocui detergentul și balsamul de rufe, având rezultate superbe la spălare.

51,00 RON

Detalii

Bila de spălare „Ecobola” de la Irisana conține în interiorul său diferite tipuri de ceramică naturală, special create pentru a activa puterea de curățare a moleculelor de apă. Bila de spălare nu conține niciun produs chimic contaminant și spală rufele la fel de eficient ca un detergent obișnuit. Bila de spălare este un produs patentat care folosește principiile bioelectricității și hidrodinamicii pentru a schimba structura moleculară a apei, ceea ce duce în final la detașarea murdăriei din fibrele textile. 

Beneficiile bilei de spălat Ecobola Irisana

  • Eficiență: Spală la fel ca un detergent obișnuit
  • Hipoalergenică: Previne iritațiile pielii și alergiile produse de detergenții convenționali 
  • Ecologică: 100% ecologică, nu contaminează hainele, gospodăria sau mediul. Folosind bila de spălat, elimini foarte mult material de ambalaj (nu vor fi necesare nici flacoane de plastic, nici ambalaje din hârtie), reducând astfel în mod semnificativ impactul asupra Pământului.
  • Economică: bila de spălat are o durată de viață de 3 ani sau 1000 de spălări. Economisești kg întregi de detergenți, întrucât reduce consumul cu până la 90%.
  • Prelungește viața mașinii de spălat 
  • Permite hainelor să-și păstreze elasticitatea și culorile vii timp mai îndelungat, nu lasă reziduuri între fibre, reduce conținutul de clor din apă 
  • Antibacteriană: elimină agenții patogeni din haine, mucegaiul etc. 
  • Produs certificat și patentat 


De ce bila de spălat Ecobola este diferită de detergenții obișnuiti?

Spre deosebire de detergenții convenționali, Ecobola nu conține nicio substanță chimică dăunătoare sau contaminantă, fiind inofensivă pentru oameni, vietăți și mediul înconjurător. Principiile active de curățare rămân în interiorul bilei și sunt folosite până la 1000 de spălări, fără a contamina apa. 

Fosfații conținuți de detergenții convenționali sunt o mare amenințare pentru mediu și acumularea lor a devenit o problemă gravă recunoscută la nivel mondial. Prin folosirea bilei de spălare, acest efect negativ se elimină. 

Alergiile și problemele dermatologice sunt din ce în ce mai frecvente în societatea actuală, atât la copii cât și la adulți. Detergenții convenționali și balsamurile de rufe lasă reziduuri chimice în haine, care pot provoca aceste probleme de piele. Bila de spălare elimină în totalitate aceste riscuri asupra sănătații noastre și a familiei noastre. 

O familie obișnuită, prin simplul proces de spălare al hainelor, contaminează mediul înconjurător cu cca. 50 kg de agenți chimici. Prin folosirea metodelor alternative ecologice de spălare, putem contribui la combaterea uneia dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă omenirea: poluarea și distrugerea mediului înconjurător.

Mod de utilizare:

O bilă de spălare este eficientă pentru o încărcătură de maxim 4 -5 kg. Pentru încărcături mai mari, recomandăm setul de  2 bile Ecobola (click aici).

În cazul murdăriei persistente (sânge, vin, cacao etc.) poți adăuga foarte puțin detergent direct în cuvă (maxim 10% - 20% din cât ai folosi în mod normal pentru o încărcătură).

Nu este necesar să adaugi balsam de rufe pentru a obține haine moi și plăcute la atingere, nici inălbitor. Dacă însă decizi să le folosești, ține cont că bila sporește efectul acestora.

Bila se pune în cuva mașinii de spălat, printre haine, și se folosește programul obișnuit de spălare. Temperatura apei nu trebuie să depășească 80ºC, pentru a nu deteriora plasticul exterior. În cazul în care ai mașină cu uscător, este recomandat să scoți bila înaintea procesului de uscare. 

Pentru a prelungi durata de utilizare, este recomandat să lași bila la soare 1 dată pe lună.

Cele mai bune rezultate se obțin dacă rufele se lasă la înmuiat împreună cu bila, în cuva mașinii, timp de 30-40 minute înainte de spălare (pornește programul, lasă să se umple cuva cu apă, oprește programul, asteaptă 30 minute, și apoi reia programul de spălare cu apa din cuvă, care a fost activată de bilă). În cazul mașinilor noi de spălat, moderne, se obțin însa rezultate satisfăcătoare și fără această înmuiere prealabilă. 

Alte utilizări:

Pentru a prelungi prospețimea alimentelor perisabile, a fructelor, legumelor și verdețurilor, poți pune bila în frigider.

Informații Suplimentare

Producător Irisana
Prezentare Nu
Parfum Indisponibil
Detergent pentru Indisponibil
Efect Indisponibil
Certificare Indisponibil

Recenzii Client

Eficienta cu detergent Recenzie de petruta
Am ramas intr-o perioada fara detergent si am spalat doar cu bila. Desi rufele nu erau foarte murdare sau patate, nu mi s-a parut ca s-au spalat bine.
In schimb cu detergent ies curate si pot pune mai putin, facand astfel economie. (Postat la data 18.09.2017)

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Bila de spălare ecologică Ecobola - Irisana