Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Veselă ecologică

Multe dintre toxinele cu care intrăm în contact zilnic, le introducem în corpul nostru prin alimente, dar și prin vesela cu care intră în contact alimentele noastre.

Din acest punct de vedere, recipientele din plastic derivat din petrol sunt dăunătoare, deoarece mulți compuși ale acestora pot pătrunde în alimente în anumite condiții (ftalați, BPA și alți plastifianți, coloranți etc.).

Menționăm, de asemenea, că este de evitat utilizarea tigăilor cu teflon, din aluminiu (unde mâncarea intră în contact direct cu aluminiul), și celor din inox de calitate inferioară (deoarece nu se știe, ce fel de alte metale mai există în aliajul acestor tigăi).

La acestă categorie îți propunem alternative sănătoase și ecologice la produsele din plastic pe care le utilizezi în viața de zi cu zi. Sunt fabricate din bioplastic (amidon vegetal nemodificat genetic), inox sau lemn de proveniență certificată. Pe lângă faptul, că din aceste materiale nu intră substanțe periculoase în alimente, produsele se pot reutiliza ori de câte ori se dorește, păstrându-și calitățile timp de mai mulți ani de zile.

Grilă  Listă 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Grilă  Listă 

Pagina:
  1. 1
  2. 2