Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Detergenți eco pt. curățenie

Detergenți eco pt. curățenie

Cu aceste produse vei avea în doar câteva clipe și fără efort suprafețe lipsite de praf, grăsime, murdărie. 

Îți prezentăm lavetele Vixi, care curăță orice fără a folosi nici un fel de detergent sau soluție, echipa cărora completăm cu soluția de îndepărtat pete, detergent pt. baie, respectiv uleiuri esențiale din care poți pune câteva picături de exemplu în apa de spălat pe jos, transformând astfel și curățenia în distracție.

Grilă  Listă 

 1. Pachetul pentru curăţenia de Crăciun cu Vixi

  Pachetul pentru curăţenia de Crăciun - Vixi

  Începând de la: 130,46 RON

  Economisești 14,50 RON! dacă alegi acest pachet care conține produsele esențiale de la Vixi, lavetele fantastice, care reformează efectuarea treburilor casnice. 

  Aflați Mai Multe

 2. Set lavete pt. curățarea geamului

  Set lavete pentru curăţarea geamului - Vixi

  54,99 RON
  Spălatul geamurilor și oglinzilor ți se pare o muncă anevoioasă și obositoare? Nu și dacă folosești lavetele pentru curățarea geamului de la Vixi. Cu ajutorul lor vei avea suprafețe din sticlă curate și strălucitoare, fără efort mare, fără mult timp pierdut și fără a utiliza nici un fel de detergent!! Ți se pare incredibil? Da, este incredibil! Dar adevărat. Aflați Mai Multe

 3. Soluție ecologică de curățat toaleta, 750ml - Sonett

  Soluție ecologică de curățat toaleta, 750ml - Sonett

  16,99 RON

  Soluțiile obișnuite pentru curățarea toaletei conțin de regulă o serie de substanțe foarte periculoase pentru sănătate, care pot afecta nu doar pielea, ci sunt și mai periculoase datorită vaporilor pe care le emit. De aceea, este foarte important, ca soluția pentru spălarea toaletei să nu conțină astfel de ingrediente periculoase. 

  Detergentul ecologic pentru toaletă de la Sonett curăță cu ajutorul acidului citric și dezinfectează datorită uleiului de cedru. Nu va trebui să te mai ferești de mirosul înțepător de clor al detergenților obișnuiți.

  Aflați Mai Multe

 4. Detergent ecologic universal, 500 ml - Sonett

  Detergent ecologic universal - Sonett

  15,99 RON

  Deoarece se poate utiliza peste tot în casă, nu este nevoie să cumperi diferite soluții pentru diferite suprafețe, economisind bani și protejând natura în același timp. Întrunește calitățile soluțiilor pentru pardoseală, pentru mobilă, pentru baie, pentru bucătărie, pentru chiuvetă, pentru sticlă etc. - deci în loc de minim 6 soluții, vei avea nevoie doar de una!

  Aflați Mai Multe

 5. Lavetă abrazivă albastru închis

  Lavetă abrazivă - Vixi

  29,99 RON
  Curăță orice fără orice detergent. Aceste lavete sunt de nelipsit dintr-o casă sănătos de curată. Nu este necesară folosirea detergentului, deoarece laveta cu două fețe curăță fără probleme orice suprafață din bucătărie, baie, camere sau de ce nu, autoturisme. Aflați Mai Multe

 6. Detergent ecologic universal concentrat, ulei de portocale, 500ml - Sonett

  Detergent ecologic universal concentrat cu ulei de portocale - Sonett

  18,99 RON

  Detergentul ecologic universal concentrat cu ulei de portocale de la Sonett este potrivit pentru îndepărtarea murdăriei persistente și grăsimea în bucătărie, baie, cabine de duș, ateliere de lucru.

  Aflați Mai Multe

 7. Lavetă universală

  Lavetă universală - Vixi

  29,99 RON
  O lavetă moale, foarte absorbantă care este îți va fi utilă peste tot în casă. Pentru a lustrui mobila, pentru a șterge suprafețe, pentru a șterge lichidul vărsat. Aflați Mai Multe

 8. Mop Vixi

  Mop Vixi pt. toate tipurile de podele

  44,99 RON

  Dacă ai încercat odată mopul Vixi pentru ștergerea podelei – parchet sau gresie – nu vei mai folosi vreodată un alt dispozitiv pentru această treabă. Mopul Vixi curăță fără urme și lasă o suprafață perfect curată și lucioasă.

  Aflați Mai Multe

 9. Lavetă de șters praful

  Lavetă pentru şters praful Vixi

  29,99 RON
  Cu această lavetă ștergerea prafului în toată casa nu-ți va lua mai mult de câteva minute, deoarece poți șterge praful de pe o suprafață cu doar o singură mișcare. Microfibrele din lavetă atrag şi reţin praful în material, astfel acesta nu ajunge în aer. Se recomandă și pentru persoane cu alergii! Aflați Mai Multe

 10. Soluție ecologică de curățat toaleta - 750 ml - Sodasan

  Soluție ecologică de curățat toaleta - Sodasan

  21,90 RON

  Soluția ecologică pentru curățarea toaletei funcționează eficient împotriva celor mai dure pete. Curăță și dezinfectează vasul de toaletă, precum și toate suprafețele din porțelan.

  Aflați Mai Multe

 11. Soluție bio concentrată împotriva petelor și mirosurilor - 250 ml - Sodasan

  Soluție bio concentrată împotriva petelor și mirosurilor - 250 ml - Sodasan

  31,99 RON

  Soluția ecologică specială pentru curățat multisuprafețe, îndepărtează petele de ulei și grăsimi, machiaj, stilouri, cariocă, gumă de mestecat, grăsimi, rășini, reziduuri adezive din textile, tapițerie, covoare. În formă diluată, se poate utiliza și ca soluție universală pentru curățenie.

  Aflați Mai Multe

 12. Burete de curățat pete

  Burete de curăţat pete ecologic - Vixi

  18,00 RON
  Se pote utiliza pentru menţinerea curăţeniei fotoliului, canapelei, pantofilor albi, papucilor, gresiei, cuptorului. Cu ajutorul buretelui poți îndepărta murdăriile, vopselele, markerul, mucegaiul din rosturile faianţei care au rămas acolo după multiple încercări tradiţionale. Aflați Mai Multe

 13. Soluție pt. scos pete și mirosuri

  Soluție pentru scos pete și mirosuri - scoasă din oferta noastră

  22,99 RON

  Faptul că am scos din oferta noastră detergenții de la Earth Friendly Products are două motive:

  1. Sunt fabricate în SUA, ceea ce înseamncă că în urma transportului sunt emise mult mai multe gaze cu efect de seră, decât în cazul produselor fabricate în Europa. Când adoptăm un stil de viață ecologic, trebuie să începem să privim lumea în ansamblu, nu doar în bucățele. Astfel, chiar dacă produsele Earth Friendly sunt prietenoase cu mediul în ceea ce privește compoziția lor, amprenta acestora devine mult mai mare, dacă sunt transportate pe distanțe foarte mari. Dacă nu ar exista alte variante, atunci și noi am continua să le distribuim. Din fericire însă, există destui producători europeni, pentru care atât compoziția produselor, cât și modul de fabricare și emisiile de CO2 sunt aspecte de o importanță majoră.

  2. Conțin un conservant numit Methylisothiazolinone, care poate irita pielea, cauza alergii și chiar avea efecte neurotoxice. Această substanță poate fi foarte periculoasă, dacă este utilizată în cosmetice. Folosită în detergenți, nu este de așteptat să intre foarte mult în contact cu pielea, totuși, există riscuri să rămână reziduuri de detergent pe hainele spălate. Din acest motiv, și datorită faptului că există alternative de detergenți foarte buni care nu conțin această substanță, considerăm că este mai bine s-o evităm.

  Aflați Mai Multe

  Disponibil in 3 zile

 14. Soluție pt. curățat baia/ toaleta - 750 ml

  Soluție de curățat baia/ toaleta EFP

  26,49 RON

  Am scos din oferta noastră Soluțiile pentru baie/toaletă de la Earth Friendly Products fiindcă:

  Sunt fabricate în SUA, ceea ce înseamncă că în urma transportului sunt emise mult mai multe gaze cu efect de seră, decât în cazul produselor fabricate în Europa. Când adoptăm un stil de viață ecologic, trebuie să începem să privim lumea în ansamblu, nu doar în bucățele. Astfel, chiar dacă produsele Earth Friendly sunt prietenoase cu mediul în ceea ce privește compoziția lor, amprenta acestora devine mult mai mare, dacă sunt transportate pe distanțe foarte mari. Dacă nu ar exista alte variante, atunci și noi am continua să le distribuim. Din fericire însă, există destui producători europeni, pentru care atât compoziția produselor, cât și modul de fabricare și emisiile de CO2 sunt aspecte de o importanță majoră.

  Aflați Mai Multe

 15. Card de cadouri

  Card de cadou

  50,00 RON
  Un cadou care îți va încânta membrii de familie sau prietenii. Aflați Mai Multe

 16. Ulei esentail de Tea Tree 10ml - Trio Verde

  Ulei esențial pur de Tea Tree - Trio Verde - 10 ml

  15,00 RON

  Provenit din Australia, din arborele de ceai se obține unul din cele mai cunoscute uleiuri esențiale. Reputația de panaceu dată acestui ulei nu este o exagerare. Aborigenii indigeni au folosit acestă plantă ca un medicament pentru problemele respiratorii și durerile de cap.

  Aflați Mai Multe

 17. Ulei esențial de lămâie - Trio Verde - 10 ml

  Ulei esențial de Lamâie - Trio Verde - 10ml

  10,99 RON
  În țări precum Spania și Italia, unde se găsesc din abundență, lămâile sunt văzute ca un remediu general în special pentru febră sau infecții virale. Aflați Mai Multe

 18. Ulei esențial de portocale - Trio Verde - 10ml

  Ulei esențial de Portocale - Trio Verde - 10ml

  12,99 RON

  Mirosul de ulei esențial de portocale aduce aminte de momentele fericite și plăcute ale vieții. De aceea, acest ulei este atât de frecvent folosit în aromaterapie. Dar ai știut că este o alegere excelentă și în ceea ce privește îngrijirea pielii?

  Aflați Mai Multe

Grilă  Listă