Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Trezy 1

Mai Multe Vizualizări

Dacă îți dorești ca pielea copilului tău să fie protejată 24/24 de un material natural, dacă vrei să economisești bani și să salvezi planeta de 1 tonă de gunoi (aproximativ aceasta este cantitatea de scutece de unică folosință necesară unui copil până la vârsta de 2 ani), atunci cu siguranță scutecele Trëzy sunt cea mai bună alegere.


Naturale, prietenoase cu pielea și cu mediul, refolosibile, românești.


Și au și garanție.

54,99 RON

Detalii

Avantajele scutecelor lavabile Trëzy:

1. Sunt bune pentru pielea copilului tău - gândește-te, cum ar fi pentru tine să stai non-stop învelită în ceva plasticuri? Bebelușul nu poate să se plângă, fiindcă nu știe că există și altă variantă. În scutecele Trëzy pielea copilului tău intră în contact doar cu bumbac, fiind în același timp protejată de scurgeri cu ajutorul materialului impermeabil (care lasă totuși aerul să treacă). 

2. Sunt ecologice - s-a estimat că până la vârsta la care ajunge să meargă la oliță, un copil folosește aproape o tonă de scutece de unică folosință! Scutece, care nu sunt biodegradabile și rămân pe pământ încă sute de ani.

Se poate argumenta că și spălatul scutecelor lavabile dăunează naturii, prin faptul că se folosește apă și detergent, însă trebuie să avem în vedere faptul că pentru fabricarea scutecelor de unică folosință se folosesc de asemenea resursele naturii, apă în exces, chimicale, clor, plastic, ambalaje, iar toate acestea trebuie să fie și transportate din și în nenumărate locuri. Deci, și în această privință scutecele lavabile câștigă, fiindcă dacă folosim detergenți ecologici, impactul asupra naturii este unul foarte mic.

3. Sunt economice - să vorbim și despre bani: un scutec costă în medie 1,3 RON, dacă folosim zilnic 6 scutece, ajungem la 180 de scutece pe lună, deci un cost de 216 lei pe lună. Vârsta medie pentru începerea mersului la oliță este la 2 ani și 7 luni, deci, 216 lei x 31 de luni = 6696 lei, deci cca. 1500 de euro!! Dacă îți cumperi un set de 20 de scutece, te-ai echipat complet și nu va mai trebui să dai nici un ban pe scutece. Chiar dacă calculăm costul spălării scutecelor, în acești 2,5 ani economisești 1000 de euro! - la un copil. Iar scutecele le poți folosi în continuare și la următorul copil, deci încă o economie de 1500 de euro!

4. Copilul tău s-ar putea să se obișnuiască mai repede cu olița, fiindcă simte când se întâmplă ceva în scutec și învață astfel mai repede să se controleze.

 

Caracteristicile scutecelor lavabile Trëzy:

- scutece cu buzunar, all-in-one, deci nu necesită chiloți de protecție

- cresc împreună cu copilul - mărimea este ajustabilă cu ajutorul elasticului butonierat la picioare

- materialul cu care intră în contact pielea bebelușului, este 100% bumbac

- lasă pielea să respire

- pielea copiilor nu se irită, nici nu este necesară folosirea cremei de protecție, decât foarte rar

- se usucă rapid

- se pot spăla și la 60°C

- au garanție de satisfacție de 30 de zile - dacă le-ai încercat timp de 30 de zile și dintr-un motiv sau altul te decizi că nu sunt pentru tine, atunci poți returna scutecele comandate și îți primești înapoi banii!!


Mai multe informații despre scutecele lavabile și cele de unică folosință găsești aici (se deschide într-o altă fereastră): Scutecele lavabile vs. scutecele de unică folosință 

Te-ai convins deja despre avantajele scutecelor Trëzy, dar vrei să știi mai mult despre utilizarea lor zilnică? Citește aceste instrucțiuni de utilizare și răspunsurile la cele mai frecvente întrebări: prima parte și a doua parte.

Informații Suplimentare

Producător Trezy
Mărime Nu

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Scutecul lavabil Trëzy