Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Noni Juice Tahiti - 1l

Mai Multe Vizualizări

Noni Juice Tahiti - 100% organic - 1000 ml

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs


 • Denumit și regele fructelor, Noni de Tahiti are incredibil de multe beneficii pentru sănătate. Cu siguranță te va ajuta și pe tine!

 • Sucul nostru Noni Juice Tahiti 100% organic este suc presat direct, pur și fără aditivi.

 • Certificat Organic de către Certisys BE - BIO - 01

185,99 RON

Detalii

Ce este NONI DE TAHITI?

MORINDA CITRIFOLIA este un arbust/copac, cunoscut în Polinezia sub denumirea de NONI, NONO sau NONU.

Interesul pentru NONI a fost trezit în Occident de câțiva ani, dar fructele şi chiar frunzele sunt folosite în medicina traditionala din Polinezia de secole.

          Copacii Morinda citrifolia cresc din abundenta (mai ales salbatic) şi practic, peste tot în Polinezia. De asemenea cresc în conditii ideale în Tahiti şi pe 120 de insule, departe de zonele moderne poluate, pe tot parcursul anului, unde vremea este perfecta, iar solul vulcanic fertil este bogat în minerale.

          Fructele coapte la soare sunt culese manual, spălate şi colectate în butoaie mari.

Datorită presiunii rezultate din greutatea fructului, sucul se extrage automat. Acest suc este ulterior doar filtrat. Deci, un proces simplu şi traditional, cu nici un tratament tehnic. Mai mult decât atât, pentru sucul NONI DE TAHITI sunt folosite doar fructe de origine certificata organic (controlate de Certisys BE - BIO - 01).

          Sucul pur de NONI este utilizat în mod traditional pe insule pentru proprietatile sale antibiotice naturale, analgezice şi anti-inflamatorii. NONI este, de asemenea, un antioxidant puternic.

            Băutura Noni se folosește pentru vindecare de mai bine de 2000 de ani în Polinezia, China și India. Cercetările de început afirmă că băutura TAHITIAN NONI Juice are efect benefic asupra sistemului imunitar.

Numit și regele fructelor, conține 18 aminoacizi, numeroase vitamine și minerale (ex. sodiu, potasiu, fier, mangan, respectiv magneziu) care completează necesarul în vitamine și minerale al organismului. În afara acestora, conține și substanțe biologic-active deosebite care accelerează schimburile de nutrienți între celule, având astfel o acțiune regenerativă a celulelor care acționează în întreg organismul. 

Importanța xeroninei în organismul uman

         Organismul uman conține o cantitate mică de proxeronină, dar până când organismul este sănătos și este în echilibru, aceasta nu prezintă o problemă. Odată cu înaintarea în vârstă, acțiunea stresului sau a oricărei agresiuni emoționale sau biologice, cantitatea de proxeronină scade. Și în organismul bolnavilor și a celor care trăiesc o viață foarte activă, proteinele sunt supuse și ele unei activități crescute. Pentru ca acestea să facă față unui metabolism accelerat necesită mai multă xeronină. Însă organismul doar atunci poate sintetiza mai multă xeronină, dacă primește în mod regulat mai multă proxeronină. Dacă nu satisfacem această necesitate, proteinele organismului nu pot realiza funcțiile lor, ceea ce duce la dezechilibru, epuizare și în final la boală. Noni ajută la producerea așa numitelor celule T în sistemul imunitar. Aceste celule joacă un rol important în lupta împotriva bolilor. Întărește sistemul imunitar, întelegând aici și celule macrofage și limfocitele, care sunt elemente de bază în mecanismul de protecție a corpului uman.

         Revista de știință Pacific Science Journal în 1950 a scris un articol despre acțiunea antibacterială a fructului Noni, cu ajutorul căreia se poate asigura o protecție împotriva îmbolnăvirii sistemului digestiv și al inimii.

Afecțiuni la care s-a demonstrat efectul binefăcător și terapeutic al TahitianNoniJuice:

 • Alergii
 • Artrită (ameliorează problemele sistemului arterial și infecțiile articulare)
 • Astm
 • Afecțiuni ale pielii (chiar și psoriazis) și ale părului
 • Accelerează vindecarea rănilor, întinderilor și traumelor
 • Afecțiuni ale aparatului respirator
 • Ameliorează afecțiunile ulceroase
 • Boli cardiace
 • Boli renale
 • Comoții cerebrale
 • Crește nivelul de energie
 • Diverse dureri (calmează durerile acute și cronice, migrene)
 • Dizolvă spasmele menstruale
 • Digestie (ajută în probleme digestive și reglează metabolismul)
 • Fibromialgie CFIDS HIV/SIDA
 • Hipertensiune arterială
 • Intărește musculatura
 • Incetinește procesul de îmbătrânire și senilitate
 • Previne stările depresive
 • Obezitate
 • Ajută la eliminarea stării de dependență de droguri și fumat
 • Vindecă rănile provocate de arsuri
 • Vindecă infecțiile tropicale
 • Împiedică înmulțirea celulelor canceroase
 • Noni acționează pozitiv la foarte mulți consumatori foarte rapid, în decurs și de câteva zile, însă pentru a obține efecte optime, tratamentul trebuie să țină cel puțin șase luni. Acest lucru este confirmat pe baza experiențelor a 70% din consumatorii de Noni.

Observație: Băutura Noni se poate consuma cu orice combinație de medicamente, în multe cazuri medicamentele având efect mai bun și peste puțin timp se poate ajunge la același rezultat și cu medicamente mai puține. De multe ori Noni reduce chiar efectele secundare ale medicamentelor traditionale.

Cum se bea sucul NONI DE TAHITI?

          Sucul de NONI autentic are un gust şi o aroma deosebite. Sucul nostru 100% pur nu este o exceptie, însa aroma lui puternic naturala poate fi minimizată prin răcirea sucului înainte de a fi băut.

 

UTILIZAREA ZILNICĂ RECOMANDATĂ:

30 ml (două - trei linguri) de suc Noni simplu, pur pe stomacul gol, de preferat dimineața sau cu o jumătate de oră înainte de masă.

Îți recomandăm să bei sucul de Noni de Tahiti simplu.

Pentru cei care nu doresc sa bea sucul simplu, acesta se poate dilua cu un suc de fructe 100% pur (fără adaos de zahăr).

După deschidere, păstrează sticla în frigider.

 

100% suc de NONI pur vs. NONI punch (amestec)

Exista diferite sucuri NONI pe piață. Din păcate, nu toate sucurile NONI au aceeaşi calitate și origine. Prin urmare, este important să puneți întrebări şi să citiți cu atenție etichetele. Majoritatea produselor NONI sunt realizate din concentrat sau din pastă, ceea ce înseamnă ca ele sunt reconstituite. Procesul de producție este mai tehnic, dar mai ieftin deoarece principalele ingrediente adăugate sunt apa, sucuri de fructe sau arome ieftine. Acelaşi lucru se întâmplă cu o mulțime de sucuri de fructe:multe dintre ele sunt reconstituite din concentrat, doar câteva sunt sucuri 100% pure şi puteti gusta asta!

Sucul nostru NONI DE TAHITI este 100% suc presat direct: 100%suc proaspăt presat, pur şi fără aditivi.

Sucul NONI 100% pur are o culoare maro închis cu un gust specific, care nu este dulce.

 

Certificat de Origine

NONI DE TAHITI este suc 100% pur extras din fructele arborelui Tahitian Morinda citrifolia, din fructe coapte şi autentice.

Fructul copt este cules manual de către localnici şi transportat către fabrica în care fructul este presat într-un suc 100% pur de calitate superioară.

Prin producerea sucului în Tahiti, putem folosi fructe coapte şi, în plus, putem sprijini comunitatea locală.

Sucul NONI originar din Tahiti este mult mai scump decât sucul NONI provenit din alte țări din cauza salariilor mari şi taxelor foarte ridicate din Tahiti, dar preferăm experiența și calitatea din Tahiti.

 

Certificare Organica

NONI DE TAHITI este un suc de noni organic certificat care este controlat de Certisys BE-BIO-01, astfel că, de la recoltarea fructelor până la îmbutelierea sucului este garantat un proces organic certificat.

100% suc noni din Tahiti

Informații Suplimentare

Producător Blue Diamond
Prezentare 1000 ml
Beneficii aparatul respirator, circulație, energizare, piele, rinichi, sistemul cardiac, sistemul digestiv, sistemul imunitar, sistemului muscular

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Noni Juice Tahiti - 100% organic - 1000 ml