Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Turmeric 100% - 250ml

Mai Multe Vizualizări

Turmeric Juice organic - 100% pur - 250 ml

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs


  • Suc 100% pur obținut prin presarea rizomilor de turmeric proaspăt

  • Cel mai puternic antiinflamator natural cunoscut

  • Unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți

124,99 RON

Detalii

Este un suc 100% pur din rizomi de curcuma / turmeric proaspăt. 

Este un suc obținut prin presarea rizomilor de curcuma proaspătă, obținută din agricultura ecologică, rizomii sunt cultivați fără pesticide sau îngrășăminte chimice.

Acest suc obținut din seva curcuma proaspată se deosebește față de alte produse datorită compoziției sale (turmeric proaspăt) și tehnicii inovatoare de extracție care permite fixarea și păstrarea uleiurilor volatile din rizomi, pentru a căpta și reține toți fitonutrienții și ingredientele active, unul din cei mai importanți fiind uleiul esențial curcumină. Uleiul esențial de turmeric proaspăt activează absorbția curcuminei în organism pentru o eficiență maximă, prin urmare, nu este nevoie, ca de exemplu la produsele obținute din praf de curcuma, de piperină pentru a-i mări capacitatea de absorbție.

Principalele virtuți ale curcumei sunt atribuite curcuminei, o substanță cu o puternică acțiune antioxidantă ce se găsește în proporție mare în compoziția ei (peste 90%).

Are capacitatea de a inhiba producția de citokine, compuși care stau la baza proceselor inflamatorii, curcumina este considerată cel mai puternic antiinflamator natural cunoscut până în prezent, cu o putere comparabilă cu a cortizolului.

Sunt cunoscute până în prezent peste 100 de afecțiuni inflamatorii. Inflamația nu este altceva, decât o reacție a corpului față de un agent patogen declanșator. 

În ultimii ani a crescut chiar incidența bolilor inflamatorii în rândurile tinerilor, tot mai mulți fiind afectați de boli inflamatorii intestinale.

Curcuma se poate utiliza și pentru stimularea digestiei, în special pentru creșterea secreției biliare și pentru tratarea unor afecțiuni gastro-intestinale inflamatorii.

Ajută în cazul bolilor digestive, infecțiilor cu bacteria Helicobacter pylori, Salmonella typhy etc., în constipații, gastrite, colite etc. și impiedică formarea adenoamelor intestinale.

Printre cele mai răspândite și cunoscute boli inflamatorii sunt bolile reumatice și articulare.

Alte exemple de afecțiuni inflamatorii:

- spondilita anchilozantă - artrita (osteoartrita, artrita reumatoidă, artrita psoriazică) - astmul - unele boli cardiace și cardiovasculare (ateroscleroza, endocardita, miocardita) - bolile inflamatorii ale intestinului (boala Chron, rectocolita ulcero hemoragică) - boala inflamatorie pelvină - colita - diverticulita - fibromialgia - lupusul eritematos sistemic

Curcuma este unul din cei mai puternici antioxidanti cunoscuti. 

Antioxidanții sunt substanțe naturale cu proprietăți benefice pentru organism, având un rol protector în bolile cardiovasculare, anumite cancere și alte boli legate de îmbătrânire.

Un aport zilnic de antioxidanti - minim 5000 unități ORAC / zi - ne ferește de boli și întârzie efectele îmbătrânirii. 

Pe lângă această calitate a antioxidanților, un aport mărit de antioxidanți ne poate ajuta pentru ameliorarea sau chiar vindecarea unor afecțiuni grave. 

În situații speciale (boli degenerative, boli acute, cancer, limfoame, leucemii, SIDA), se recomandă asigurarea a >30.000-50.000 unități ORAC / zi (sau chiar mult mai mult) !!!

15 ml suc de curcuma pe zi va aduce un aport de aproximativ 20.000 unități ORAC în organism.

Turmericul stimulează eliberarea bilei, crește capacitatea ficatului de a elimina toxinele, are acțiune antimutagenică, anticancerigenă, inhibă dezvoltarea tumorilor canceroase și a metastazelor (cancer de sân, de stomac, de colon, de plămâni, de piele), acțiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, antioxidantă, are proprietăți antibiotice, antibacteriene, antivirale, îmbunătățește circulația, antiaterosclerotic, antiagregant plachetar, previne formarea trombilor vasculari, previne infarctul, purifică sângele, reduce nivelul colesterolului, previne boala Alzheimer și efectele ei prin dizolvarea microplăcilor care se formează între neuronii din creier, crește mobilitatea articulațiilor, tendoanelor, reduce tumefacția, febrifug, calmează tusea, durerea în gât, înmoaie secrețiile bronșice, acțiune hemostatică, cicatrizantă.

 

Mod de administrare: 15 ml (1 lingură) suc turmeric zilnic, pur sau diluat cu puțină apă sau suc natural proaspăt de fructe neîndulcit. De preferință dimineața pe stomacul gol cu 15 - 30 de minute înainte de micul dejun, dacă nu există o altă recomandare a medicului curant. 

Atenționare

Persoanele care urmează un tratament cu anticoagulante trebuie să folosească cu precauție turmericul și doar sub indicația medicului.

100% suc din rizomi de turmeric

Informații Suplimentare

Producător Blue Diamond
Prezentare 250 ml
Beneficii aparatul respirator, circulație, ficatul, purificarea sângelui, sistemul cardiac, sistemul digestiv, sistemul imunitar, sistemul nervos

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Turmeric Juice organic - 100% pur - 250 ml