Contact 0771 587 998 - office@greenfamily.ro

Nu aveți nici un produs în coș.

Subtotal: 0,00 RON

Goji Juice - 500ml

Mai Multe Vizualizări

Goji Juice organic - 100% pur - 500 ml

Aşteptăm cu interes părerea ta despre acest produs


  • Suc 100% pur și proaspăt, obținut din fructe de Goji. 

  • Are efect energizant.

  • Fructele de Goji ocupă primul loc în ierarhia alimentelor ca și concentrație de antioxidanți, care reduc semnificativ efectele procesului de îmbătrânire

164,99 RON

Detalii

Despre această plantă se vorbește de peste 2000 de ani, din timpul dinastiei Tang. Medicina Traditională Chinezească o recomandă în boli cronice ale ficatului, rinichiului, în diabet zaharat, în hipertensiune, în echilibrul Yin-Yang, etc. Fructele de Goji au fost descoperite și folosite pentru menținerea sănătății și încetinirea procesului de îmbătrânire în China, Tibet și India. Datorită efectelor antioxidanților pe care îi conțin fructele de Goji, au circulat de-a lungul timpului mai multe legende despre acestea: despre călugării tibetani care beau apă dintr-o fântână lângă care creștea goji și cădeau aceste fructe în fântână și erau sănătoși la vârste de peste 80 de ani, văile din China și Tibet unde crește goji, și oamenii de acolo care trăiesc peste 100 de ani, legenda lui Li Ching-Yuen care se spune că a trăit 256 de ani și consuma în fiecare dimineață o farfurie cu supă de goji.

Nu este vorba doar de longevitatea persoanelor care consumă goji, ci și despre starea lor de sănătate excelentă la vârste înaintate.

Acest suc/piure este obtinut din fructe de goji coapte, 100 % organice presate. Sucul este înnobilat cu acid citric natural care îl alcalinizează.

Ce conține Goji?

- 18 aminoacizi care formează un bloc de proteine și conțin 8 substanțe necesare vieții, precum izoleucina și triptofan.

- 21 de microelemente, cum ar fi: fier, magneziu, potasiu, cupru, calciu, fosfor, zinc și germaniu - agent anticancerigen care se regăsește foarte rar în alimente. Acesta crește abilitatea corpului să producă g-interferon. Interferonul este un element important de care corpul are nevoie în lupta contra cancerului. Principalul constituent al Goji este Lycium Barbarum Polizaharidic – LBP. Conform unor studii, LBP ajută pacientii cu cancer la reconstituirea celulelor albe din sânge, sporind fagocitele și activitatea fagocitară legată de celulele canceroase, înmulțind major numărul de celule T. 

- mai multa vitamină C decât citricele; este al doilea în lume ca și conținut de vitamina C.

- vitamina A, cu efect antioxidant, un rol important în îmbunătățirea vederii; conține o gamă completă de antioxidanți carotenoizi, inclusiv beta-caroten și zeaxantină. Are cea mai mare sursă de carotenoizi dintre toate alimentele cunoscute. Beta-carotenul este cel mai bine cunoscut nutrient pentru retină.

- vitamina E, care se regăsește foarte rar în fructe, puternic antioxidant, previne apariția și evolutia aterosclerozei;

- vitaminele B1 (Thiamine), B2 (Riboflavin) și B6 - necesare proceselor biochimice de transformare a hranei în energie; ajută metabolismul.

- este o sursă foarte bogată de seleniu (singurul fruct care conține seleniu), mărește eficiența chimioterapiei și reduce toxicitatea drogurilor.

- 8 polizaharide și 6 monozaharide

- 5 acizi grași nesaturați, incluzând acid linoleic, acid alfa-linolenic, acid beta-sitosterol și alti fitosteroli.

Despre antioxidanti :

Nu de mult timp a fost stabilită și o măsură a puterii antioxidante a unor vegetale, numită ORAC (oxigen radical absorbance capacity = capacitatea de absorbție a radicalilor liberi ai oxigenului), în funcție de cantitatea de antioxidanți care este conținută în diverse plante. Antioxidanții consolidează sistemul imunitar, permeabilizează pereții celulari și atacă radicalii liberi înainte ca aceștia să deterioreze AND-ul nucleului celulei.

Pentru a se menține într-o formă deplină de sănătate, dar și pentru a NU face cancer, un om trebuie să introducă zilnic în organism o cantitate de vegetale, care să-i asigure un optim de > 5.000 unități ORAC / zi, însa în lipsa unor factori pro-oxidanți semnificativi !!!

În situații speciale (boli degenerative, boli acute, cancer, limfoame, leucemii, SIDA), se recomandă asigurarea a >30.000-50.000 unități ORAC / zi (sau chiar mult mai mult) !!!

25.300 puncte ORAC 100 grame fructe de goji

  • Este puternic antioxidant, întărește inima și sistemul imunitar, reduce efectele procesului de îmbătrânire.
  • Stimulează producerea și reproducerea celulelor sângelui, precum și regenerarea și vindecarea mai rapidă a rănilor.
  • Este o sursă naturală de energie pentru corpul uman și pe termen lung ajută la creșterea longevității.
  • Are efect energizant, ușor constatabil.

Recomandări de utilizare:

Se recomandă consumul a 30 ml până la 50 ml de suc pe zi, pur sau în amestec cu suc de fructe înainte de micul dejun.

Condiții de păstrare:

A se agita înainte de întrebuințare. Se păstrează într-un loc întunecat și răcoros, iar odată deschis, se pastrează la frigider și se consumă în termen de 15 zile.

100% suc din fructe de goji

Informații Suplimentare

Producător Blue Diamond
Prezentare 500 ml
Beneficii energizare, purificarea sângelui, rinichi, sistemul imunitar

Recenzii Client

Scrie-ți părerea

Experiența cu produsul: Goji Juice organic - 100% pur - 500 ml